Franczyza

top image

Traktujemy kwestię rozwoju marki Furore! strategicznie. Nie podejmujemy pochopnych decyzji, wnikliwie analizujemy dane rynkowe i działamy tak, by zapewnić maksymalny efekt biznesowy i wizerunkowy. W ten sam sposób podchodzimy do kwestii z Franczyzobiorcami, w naszym wspólnym interesie jest sukces Furore! ponieważ oznacza on realne, stabilne zyski i silną pozycję na rynku, tak ogólnopolskim, jak i lokalnym.

Koncepcja rozwoju Furore! w modelu franczyzowym została przygotowana w opcjach przewidujących trzy typy punktów sprzedaży:

• wyspa (punkt otwarty, znajdujący się na terenie centrum handlowego)

furore_wyspa_2

furore_wyspa_1

• kawiarnia/lodziarnia o powierzchni 60m2 lub 90 m2 (lokal położony w pasażu handlowym, przy deptaku lub promenadzie, w miejscu o dużym natężeniu ruchu pieszego zwłaszcza o charakterze spacerowym).

kawiarnia_furore_1

Naszym Franczyzobiorcom zapewniamy pełne wsparcie koncepcyjne, merytoryczne i organizacyjne, dzięki czemu stworzenie własnego biznesu pod marką Furore! jest oparte na dobrze przygotowanych fundamentach.

Personel nowego lokalu Furore! zostaje przeszkolony w naszym Centrum Szkoleniowym. Szkolenie trwa dwa i pół tygodnia – obejmuje wiedzę teoretyczną i praktyczną na temat produktów i obsługi Gości.

Oferujemy również szkolenia uzupełniające oraz dodatkowe w jednej z naszych kawiarni lub lodziarni.


Dodatkowe szkolenia dla pracowników:
• szkolenia z zakresu produkcji lodów
• szkolenia latte art. – ozdabianie powierzchni kawy wzorami z pianki i mleka (dla zainteresowanych)
• menadżerskie szkolenia rozwojowe (umiejętności „miękkie”, jak zarządzanie, kierowanie zespołem, motywacja pracowników).

co_oferujemy_furore_1

Co oferujemy:
• sprawdzony know-how: wiedzę, kompetencje i doświadczenie specjalistów i doradców (od prowadzenia punktu gastronomicznego po marketing);
• mocne wsparcie marketingowe, które wykorzystuje ogólnopolską promocję coraz bardziej rozpoznawalnej marki;
• wsparcie szkoleniowe (od przechowywania produktów, przez zarządzanie lokalem, po mikromarketing);
• profesjonalny projekt dostosowania lokalu i aranżacji wnętrza;
• wyposażenie lokalu w nowoczesny sprzęt.

furore_biznes

Procedura realizacji współpracy franczyzowej podzielona jest na racjonalne etapy:
• znalezienie lokalu oraz analiza finansowa lokalnego rynku;
• podpisanie umowy oraz wybór sposobu finansowania inwestycji;
• przygotowanie projektu graficzno-architektonicznego;
• montaż wyposażenia i zaopatrzenie;
• przeszkolenie personelu i przygotowanie właściciela do zadań menedżerskich;
• akcja promocyjno-reklamowa oraz oficjalne otwarcie lokalu.

Skontaktuj się z nami, a chętnie odpowiemy na wszystkie Twoje pytania!